Cookie Consent by Cookie Consent by TermsFeed

 
decoration_img

Szerviz

Megrendelőink igénye szerint műhelyi vagy helyszíni javítást, karbantartást vállalunk akár eseti felkérés alapján, akár egy állandó szerződés keretei között.

A hiba bejelentését követő lehető legrövidebb időn belül - legkésőbb két munkanapon belül – felvesszük a kapcsolatot ügyfeleinkkel.

Az általunk forgalmazott eszközök karbantartását, garanciális és garancián túli javítását egyaránt vállaljuk. Más forgalmazók eszközeit csak telefonos egyeztetés után vizsgáljuk be. Szakképzett alkalmazottjaink tudása és gyakorlata biztosíték arra, hogy a tőlünk akár értékesítés során, akár javítás után átvett eszköz megfelelő karbantartás esetén hosszú ideig szolgálja tulajdonosát.

 

Szerviz szerződés

Cégünk lehetőséget biztosít egyedi szerviz- és karbantartási szerződések megkötésére intézmények és vállalatok számára. Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk az Önök igényei szerint, egy helyzetfelmérést követően.

 

Szerviz vállalási szabályzat

Clever Medical Szerviz Vállalási Szabályzat

 

  1. Általános adatok

Vállalat neve, telephelye: Clever Medical Kft., 3200 Gyöngyös, Egri u. 30.

Elérhetőségeink: vezetékes: 06 37 327 769 mobil: 06 30 010 9254

Nyitvatartási idő: munkanapokon 8-16 óráig

  1. Vállalási feltételek

2.1. Felelősségvállalás

A vállalat felelősséget vállal a javításra átvett eszközök és tartozékaik állagának megóvására és minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy az eszközt a vállalt határidőn belül megjavítsa.  A felelősségvállalás időtartama a cég dolgozója általi átvételtől kezdve a megjavított termék átadásáig tart.

2.2. Az eszközök átvételének feltételei

Amennyiben a javítást kérő félnek a vállalattal szemben lejárt tartozása van, a javított eszköz kiadására a tartozás rendezését követően kerülhet sor.

Jótállási (garanciális) igény esetén az Clever Medical által kiállított vásárlási számlamásolattal történő hiteles igazolása szükséges.

  1. A javítás menete

Az Clever Medical telephelyére javításra beszállított vagy helyszínen átvett eszközök átvételéről bizonylatot állítunk ki. A javítás megkezdésekor munkalap készül, amely végig kíséri az eszközt, egészen a felhasználó részére történő visszaadásáig.

3.1. Árajánlat és bevizsgálási díj

Az ügyfél részére a javítás megkezdése előtt minden esetben javítási árajánlatot adunk.

Amennyiben a javítási ajánlat alapján a javítást nem kéri az ügyfél, úgy minden esetben bevizsgálási díjat számítunk fel eszközönként. A bevizsgálási díj a ráfordított idő arányában, a hiba jellegétől és a feladat bonyolultságától függően nettó 3.700 Ft +ÁFA-tól (fél óra) 7.400 Ft +ÁFA-ig (óra) terjed, melynek összegét az ajánlatban mindig feltüntetjük.

A javítási árajánlat elfogadása esetén a bevizsgálási díjat nem számítjuk fel.

3.2. Javítás

A javítás befejezéséről telefonon és/vagy e-mail-ben értesítjük az ügyfeleket.

3.3. Eszközök kiadása

Az elkészült eszközöket vagy alkatrészeket az ügyfél a telephelyen veheti át vagy egyedi kérés esetén postázzuk vagy a helyszínen kerül beépítésre. A munkalap alapján számla készül, amit a helyszínen készpénzzel vagy amennyiben ez engedélyezett, átutalással kell kiegyenlíteni.

A számla melléklete a munkalap másolata és az átvételt igazoló szervizkiadási bizonylat.

Az általános javítási feltételekbe nem illeszkedő, egyedi igényeket – pl. máshol vásárolt eszközök javítása, átalánydíj fejében végzett javítások – egyedileg bíráljuk el és külön megállapodás keretében javítjuk.

Abban az esetben, ha a javított eszközt az elkészült javításról küldött értesítéstől számított 14 munkanapon belül nem veszik át, azt a felhasználó költségére visszaküldjük.

  1. További Általános feltételek

4.1. Szállítás

Az eszközök szervizbe, és szervizből történő szállításáról – külön megállapodás hiányában – a javítást kérő gondoskodik.

4.2. Kiszállás

Külön kérésre az ügyfelek telephelyén is végzünk javítást, amelyet megelőz egy előzetes probléma felmérés. A kiszállási díj 130 Ft/km +ÁFA – de legalább 7.000 Ft +ÁFA – mégpedig az Clever Medical telephelyétől az ügyfél telephelyéig és visszaúttal számolva.

A helyszínen nem javítható eszközökre egyéni kérés esetén csere-eszközt biztosítunk, melynek költségét előrre egyeztetjük ügyfeleinkkel.

4.3. Fizetési feltételek

A számla mellékleteként átadott munkalap képezi az elszámolás alapját és a számlakiállítás is ez alapján történik.

Ez többek között tartalmazza az eszköz javítására fordított munkaórákat és azok díját, a beépítésre került alkatrészek árát. Amennyiben a javítás külföldön történt, a külföldi javítás költsége egy tételben kerül feltüntetésre

  1. Jótállás

A szervizben végzett javításokra és a beépített alkatrészekre 6 hónap jótállást vállalunk.